fbpx
4 intrebari despre videochat - Videochat Braila
880
post-template-default,single,single-post,postid-880,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
videochat

4 intrebari despre videochat

Foarte multe tinere din ziua de azi isi doresc sa inceapa o cariera in videochat, dar majoritatea renunta pe ultima suta de metri. Lipsa de informatie disponibila legata de acest subiect, teama de prejudecati si mentalitatea invechita a celor din jur le fac pe fete sa nu isi duca planul pana la capat.

Din acest motiv ne-am hotarat sa clarificam cateva aspecte pentru tinerele interesate sa faca bani de acasa prin intermedoul videochatului.

1. Este videochatul legal?

Da. Videochatul este o afacere legala. Atata vreme cat se respecta varsta legala a modelelor, nimic nu este ilegal. Multe persoane fara o educatie in acest sens confunda videochatul cu prestarea de servicii sexuale. Total eronat! Ca model de videochat prestezi un act artistic si iti castigi banii din “vanzarea” lui catre site-urile specifice. Asa cum studio-urile de creatie vand emisiunile de divertisment catre canalele de televiziune, asa si tu iti vinzi showul. Diferenta este ca tu esti moderatoarea. Nimeni nu iti spune ce sa faci, tu decizi singura in ce directie il duci. Vei fi la tine acasa si nu vei intretine relatii sexuale cu memebrii cunoscuti online.

2. Este adevarat ca pot castiga 1000$ in prima luna?

Desigur. Iar veniturile tale vor creste de la luna la luna daca te vei implica si vei acorda importanta acestui job. In scurt timp vei cunoaste suficienti membri online care sa fie dispusi sa plateasca constant pentru comapania ta virtuala. Trebuie doar sa perseverezi si sa nu te lasi distrasa de alte lucruri.

3. Conteaza daca am cateva kilograme in plus?

Nu. Oamenii au gusturi diferite. Felul in care arati nu iti garanteaza succesul si nici nu te condamna la esec ca model online. Poti castiga extrem de multi bani chiar daca nu respecti standardele de frumusete impuse de media. Testeaza-ti tehnicile de seductie si da dovada de incredere in tine indiferent de kilograme, centimentri sau imperfectiuni.

4. Familia mea va afla ca fac videochat?

Doar daca le spui tu. Noi iti garantam confidentialitatea. Vei lucra cu sub un pseudonim ales de tine, iar site-urile cu care colaboram interzic accesul membrilor din Romania.

Daca tu crezi ca esti capabila de a reusi in cariera de model de videochat, dar ai ceva retineri, temeri, trainerii nostri din Braila, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui iti pot raspunde la toate intrebarile si te pot ajuta in cazul in care iti doresti sa te alaturi echipei noastre.APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!